Presidentin Kultaranta-keskustelut, Trumpin ja Putinin tapaaminen Helsingissä, Sideways-festivaalit sekä Kuljetus & Logistiikka -messut. Kaikkia näitä luovia kohtaamisia yhdistää tilaisuuden luonteeseen sopiva tunnelma, toiminnallisuuksien mukaan käsikirjoitetut tilat ja DESCin lähes kolmen vuosikymmenen kokemus tapahtumien järjestämisessä.

 

DESIGN & TUOTANTO: konferenssit + kokoukset + gaalat + messuosastot + promootiot + festivaalit + lehdistötilaisuudet + julkistamistilaisuudet + seminaarit + tiedetapahtumat + kaupunkitapahtumat

Konferenssit, kokoukset, gaalat

Kohtaamiset tarvitsevat kehyksensä. Tilan ilme määrittää tunnelmaa, juontajat ja ohjelma rakentavat draaman kaaren. Ihmisten liikuttelu, turvallisuus ja toiminnallisuus tulee huomioida jo tapahtuman suunnitteluvaiheessa. Tuotamme kokonaisia tapahtumia ja niihin liittyvää näkyvyyttä julkishallinnon ja yritysten tarpeisiin kansainvälisistä konferensseista näyttäviin lehdistötilaisuuksiin.

Hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella – sopivan tilan etsimisen, graafisen materiaalin suunnittelun ja tuotannon, kuva- ja äänitekniikan sekä striimaukset. Osallistumme tiiviisti ohjelman etenemisen ja tarjoilujen suunnitteluun ja kauttamme saat myös artistit, juontajat sekä valo- ja videokuvaajat. Kansainvälisissä tilaisuuksissa autamme turvallisuus- ja tulkkauspalvelujen järjestelyissä.

MEssuosastot

Messuilla kilpaillaan huomiosta. Tavoitteet ja budjetti ohjaavat kohtaamisten käsikirjoitusta, ydinviestit näkyvät ilmeessä ja uutuudet nostetaan näkyvästi esille. DESC tekee projektista helpon. Suunnittelemme osaston visuaalisen ilmeen sekä huolehdimme tuotannosta ja logistiikasta kokonaisuutena. Räätälöimme messurakenteet aina asiakaslähtöisesti huomioiden samalla niiden mahdollisen uudelleenkäytön, varastoinnin, muokattavuuden sekä materiaalien kierrätyksen. Lue lisää DESCin eettisestä ja vastuullisesta ohjeistosta.

Festivaalit, pop-upit

Herätämme tunteita ja luomme muistoja. Suunnittelemme ja toteutamme festareille baareja ja aktiviteetteja, jotka herättävät huomiota ja myyvät. Näkyvyyden lisäksi ruuhkaiset tapahtumat edellyttävät toteutukselta erityistä toimivuutta, jotta ihmisiä voidaan palvella sujuvasti sekä hauskaa tekemistä, jolla tuetaan tuotteen jäämistä mieleen. Toisinaan tuotepromootiot ovat road trip -tyyppisiä, jolloin otamme logistiikan ja paikkojen mahdolliset tilarajoitukset jo etukäteen huomioon.

KAMPANJAT, BRÄNDÄTYT TILAT

DESC rakentaa näkyvyyttä kampanjalle, tuotteelle ja tilalle. Oli paikka sitten ulkona tai sisällä, näyteikkuna, teltta, kesäterassi tai ravintolan VIP-tila, suunnittelemme ja toteutamme esillepanon, joka huomataan. Asiakkaitamme ovat kaupalliset ja julkiset toimijat, joilla on tarkoituksena näkyä ja kuulua motiivina viestiä, vaikuttaa tai myydä.

ASIAKKAAT

Eduskunta
Suomen Akatemia
UM
Valtioneuvoston kanslia
Opetus- ja kulttuuriministeriö
THL
ESA
Aikakausmedia
Suomen Pankki
Aamu
Poliisi
Heureka
Volvo Trucks
Renault Trucks
Viking Line
Toppi
Hartwall
DB Schenker
Medicines Company
Domaine
Astra Wines
Pernod Ricard
Decco