Editgaala 2021, Aikakausmedia

Editgaala on vuosittain järjestettävä gaalatilaisuus, jossa palkitaan lähes 20 sarjassa aikakauslehtien tekijöitä. DESC on suunnitellut ja toteuttanut gaalan, palkintotilaisuuteen liittyvät projisoitavat esitykset, jaettavat palkintokirjat ja juhlavat gaalasisustukset. Vuonna 2020 palkintogaala peruttiin koronaviruksen vuoksi, vuoden 2021 gaala striimattiin ilman yleisöä Ravintola Flavouriumin Black Boxista ja vuonna 2022 yleisö pääsi jälleen osallistumaan, nyt upouudessa Finlandiatalon Pikku Finlandiassa.

”Pekan suunnittelun ja toteutuksen jälki herättää aina ihailua, oli kyseessä sitten pieni tilaisuus, gaala, messuosallistuminen tai vaikka Heurekan paras joulukuusi -kilpailu. Rauhallinen olemus, luotettavuus ja luovuus ovat rautainen yhdistelmä. Hän on se henkilö, jolle soitamme ensimmäisenä, kun tilaisuuden suunnittelu alkaa.

Pekan puoleen voi kääntyä mitä erilaisimmissa toteutuksiin liittyvissä ongelmissa, joihin tarvitaan luovia ja mahdottomiltakin tuntuvia ratkaisuja. Hänellä on myös hyvin laaja erityisosaajien verkosto, joka toteuttaa suunnitelmat käytännössä. Pekka kuuntelee asiakkaan toivomukset loppuun asti, esittää vaihtoehtoja ja pitää huolen, että budjetti ja aikataulut pitävät

Parasta on kuitenkin se, että lopputulos on aina uniikki ja mielenkiintoinen!”

Heli Häivälä, viestintäpäällikkö, Aikakausmedia