Tilan tunnelma syntyy kokonaisuudesta, jossa valaistuksen, sävyjen, erilaisten materiaalien ja kalusteiden yhdistelmä toimii halutulla tavalla. Tilat tehdään ihmisiä varten ja niissä työskennellään, kohdataan asiakkaita, viihdytetään tai hoivataan. Tavoitteet määrittävät suunnittelua: kenelle tila tehdään ja mikä sen käyttötarkoitus on?

 

DESIGN & TUOTANTO + työympäristöt + hotellit + ravintolat + liiketilat + hyvinvointitilat + hoivatilat + kiintokalusteet + valaistus + tilaopasteet.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Muuntuvat toimitilat palvelevat työntekijöitä, asiakkaita ja liiketoimintaa. Modernit työn tekemisen tavat, digitalisaatio ja etätyö vaativat tiloilta joustavuutta. Asiakastilat myyvät, edustavat brändiä ja luovat elämyksiä. Rentouttava hotellihuone, tunnelmallinen spa ja räväkkä rokkiklubi ovat kaikki omia maailmojaan, joissa ihminen unohtaa paikan ja ajan. Kodinomainen asuminen ja hoivatyön käytännöllisyys korostuvat hoivatiloissa, joissa erityistarpeet on huomioitu.

KALUSTESUUNNITTELU

Kiintokalusteilla ratkaistaan toimintoja, luodaan uniikki ilme, herätetään huomiota ja kasvatetaan vaikkapa myyntiä. Kalusteet ovat usein toimintojen kannalta niin ratkaisevassa roolissa, että ne kannattaa suunnitella juuri tilaan sopiviksi.

VALAISTUSSUUNNITTELU

Valaistus herättää tilan eloon ja tila saa muotonsa. Meillä pohjoisessa luonnonvalon määrä vaihtelee suuresti riippuen vuodenajasta. Valolla korostetaan ja häivytetään. Haluttu tunnelma aikaansaadaan valaisimien oikealla sijoituksella ja himmentimillä. Älykkäällä valaistuksen ohjauksella helpotetaan tilan muunneltavuutta tarpeiden tai toimintojen muuttuessa ja säästetään energiaa. Valon tehon ja värintoiston ollessa kohdallaan, materiaalit ja ihmiset näyttävät luonnollisilta. 

OPASTESUUNNITTELU

Hyvä opaste on käyttöliittymä tilaan, sisällä ja ulkona. Opasteilla liikkuminen tehdään vaivattomaksi ja kulkureitit intuitiivisiksi. Erityisesti hotelleissa asiakas on usein ensikertalainen, jolloin selkeät, ytimekkäät opasteet luovat sujuvuutta ja turvallisuutta.

ASIAKKAAT

UPM
SiluettiSpa
Ilmarinen
GLO
Scandic
KÄMP
Winestate
Adora
Helsinki
Flavourium
Takomo
Pernod Ricard