Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut, Volvo Trucks ja Renault Trucks

Keväällä 2019 DESC suunnitteli ja toteutti Volvon ja Renaultin kuorma-automaahantuojille sekä Volvo Truck Rentalille messujen suurimman, reilun 2000 neliömetrin osaston Helsingin messukeskukseen. Upeiden autojen lisäksi Volvon osastolle rakennettiin sammalistutuksilla rajattu lounge, Renaultin osastolla yleisöä houkuteltiin rallisimulaattorilla ja Renaultin ralliautolla, jota nuori kuljettajalupaus esitteli. DESC suunnitteli osastot kokonaispalveluna: toiminnot ja visuaalisen ilmeen, rakenteet ja kalustuksen sekä graafiset materiaalit. DESC vastasi myös koko alueen rakentamisesta, suurtulosteiden tuotannosta sekä AV- ja valaistustekniikan asennuksista.

”Pekkaa ei voi ylistää tarpeeksi. Hän on yhdistelmä maailman parhaasta työkaverista ja supermiehestä. Kaikki hoituu, lopputulos on aina uniikki, näyttävä ja hehkuu yrityksen tarinaa ja merkityksellisyyttä. Hänen rauhallinen olemuksensa ja kyky kuunnella asiakasta, yhdistettynä designiin, muotoiluun ja materiaalituntemukseen, ovat vertaansa vailla. 

Olemme rakentaneet yhdessä kaikkea suurista Volvo Trucks Road Show -kiertueista ja messuista aina pienempiin tiedotustilaisuuksiin ja lehdistöpäiviin. Lopputulos on huikean hieno, eikä ikinä tarvitse jännittää, onko työ ajallaan ja budjetissa. 

Näin markkinointialan ihmisenä Pekka on minulle luottopakki. Hänellä on valtavat verkostot, joten kaikki onnistuu. Hän luo jokaiseen projektiin aina jotain uutta ja extraa. 

Monipuolisuus, uusiutumiskyky ja asiakkaiden tarpeiden lukeminen ovatkin Pekan ehdottomia valtteja. Hän on luotettava, valmiina auttamaan ja lopputulos on aina loppuun asti mietitty.”

Laura Ristolainen, Volvo Finland Ab, Volvo Group Trucks