Teemme tiedosta ymmärrettävää visuaalisin ja kerronnallisin keinoin. Muotoilemme tiedettä, tutkimusta, historiaa ja abstrakteja asioita saavutettaviksi. Viemme suomalaista muotoilua ja kulttuuria muun maailman tietoisuuteen. Annamme asioille ja ilmiöille muodon, jota tavoitteet määrittävät. Käsikirjoitamme, kuvitamme, suunnittelemme visuaalisen ilmeen ja näyttelyrakenteet sekä hoidamme logistiikan ja näyttelyn kierron. Myös digitaalisesti.

DESIGN & TUOTANTO: konsepti- ja sisältösuunnittelu + grafiikka + näyttelyrakenteet + valaistus + AV-tekniikka + vuorovaikutteiset demot + lavasteet 

YHTEISKUNNALLISET NÄYTTELYT

Tiedon muotoilu on intohimomme. DESC on toteuttanut lukuisia yhteiskunnallisia näyttelyitä julkisille toimijoille kuten ulkoministeriölle ja eduskunnalle. Näyttelyt ovat olleet muun muassa kokoavia katsauksia näiden historian vaiheista, suomalaisen yhteiskunnan esittelyä ulkomaalaisille tai vaikkapa kertomus suomalaisen tietoyhteiskunnan rakentumisesta. Tällaisissa näyttelyissä tiedon luotettavuus, uskottavuus ja viestin ymmärrettävä muotoilu ovat erityisen tärkeässä asemassa. Ulkomailla kiertävän näyttelyn sisällön suunnittelussa ja käännöksissä huomioidaan kulttuuriset erot, jotta asiat tulevat oikein ymmärretyiksi.

TIEDENÄYTTELYT

DESC saa innostumaan tieteestä! Monimutkainen asia voidaan kertoa ja kuvittaa tavalla, joka tekee siitä helpommin omaksuttavaa ja mikä parasta, saa innostumaan tieteestä, tutkimuksesta ja innovaatioista. Vuorovaikutteisten demojen, äänen, liikkuvan kuvan ja tietotekniikan hyödyntäminen havainnollistaa ja laajentaa kokemusta.

Ei sisältöä.

KIERTONÄYTTELYT

Kiertävissä näyttelyissä logistiikan merkitys korostuu. Näyttelyrakenteiden kokoaminen, purkaminen ja siirtäminen saavat erityishuomion ja näyttelylle laaditaan yleensä myös kuvitetut pystytys- ja pakkausohjeet. Kansainvälisen kiertonäyttelyn sisällön suunnittelussa ja käännöksissä huomioidaan kulttuuriset erot, jotta viestit tulevat oikein ymmärretyiksi.

Ei sisältöä.

NÄYTTELYRAKENTEET

Näyttelyrakenteet ja valaistus ovat osa näyttelykokemusta. Rakenteet voivat olla tiettyyn tilaan suunniteltuja tai kiertoon tarkoitettuja, jolloin usein keveys, kestävyys ja helppo kokoaminen ovat haluttuja ominaisuuksia.

Ei sisältöä.

ASIAKKAAT

Eduskunta
Suomen Akatemia
Valtioneuvoston kanslia
Volvo Trucks
UM
Aalto-yliopisto
DB Schenker
Heureka
ESA

NÄYTTELYRAKENTEET

Hyvä opaste on käyttöliittymä tilaan, sisällä ja ulkona. Opasteilla liikkuminen tehdään vaivattomaksi ja kulkureitit intuitiivisiksi. Erityisesti hotelleissa asiakas on usein ensikertalainen, jolloin selkeät, ytimekkäät opasteet luovat sujuvuutta ja turvallisuutta.