Räätälöityjä ratkaisuja

Erityisiin tarpeisiin tarvitaan erityisiä ratkaisuja. Ulkoministeriön puhujapöydät ovat osa Suomen maakuvaa ja viestivät meistä kansakuntana näkyen kansainvälisissä medioissa. Eduskunnan 100-vuotisnäyttelyn elegantit hiilikuiturakenteet ovat kevyitä, kestäviä ja helppoja koota – täydellisiä siis kiertävälle, useita kertoja purettavalle ja pakattavalle kiertonäyttelylle. Asiakas saa muotoilulla merkittävää lisäarvoa.

Käyttötarkoitus ja esteettisyys ohjaavat suunnittelua. DESCin vahva materiaaliosaaminen sekä tuotantotapojen ja -prosessien tuntemus mahdollistavat toimivan ja kestävän tuotteen. Pienet sarjat ja kustomoidut yksittäiskappaleet toteutamme usein itse suunnittelusta lopputuotteeseen, jotta pienimmätkin yksityiskohdat toteutuvat halutulla tavalla. Ympäristöystävälliset materiaalit, monikäyttöisyys ja kierrätettävyys tukevat eettistä ohjeistoamme.


DESIGN & TUOTANTO: erikoiskalusteet + näyttelyrakenteet + myynninedistämistuotteet + promotuotteet + brändituotteet + myynti- ja vastaanottotiskit + myynti- ja esittelytelineet

KALUSTEET JA RAKENTEET

Hyvä muotoilu parantaa käyttäjäkokemusta ja luo arvoa. Se ottaa huomioon käyttäjänsä, tekee käytöstä ymmärrettävää ja helppoa, tehostaa tuottavuutta ja lisää myyntiä. DESCin vahvuutena on pitkäaikainen kokemus erityistarpeisiin suunniteltujen kalusteiden muotoilusta. Tällaisia ovat vaikkapa puhujapöydät, myynti- ja vastaanottotiskit, näyttelyrakenteet tai esittelytelineet.

PROMOTUOTTEET

Promotuotteet herättävät huomion, yllättävät ja hauskuuttavat. Ne houkuttelevat ja luovat esiteltävälle tuotteelle lisäarvoa näkyen tapahtumissa, kiertueilla tai vaikkapa ravintolan terassilla. Promotuote voi olla joko kaluste tai pienempi varta vasten johonkin tarpeeseen suunniteltu esine, jolla on tärkeä rooli markkinoinnissa ja tunnettavuuden lisäämisessä. Promotuotteiden suunnittelussa kiinnitämme erityistä huomiota logistiikkaan. DESCin kymmenien vuosien käytännön kokemus tapahtumarakentamisesta ja sitä kautta saavutettu ymmärrys kuljetukseen, käyttöön ja varastointiin liittyvistä erityistarpeista. Tarvittaessa laadimme kuvitetut pystytys- ja hoito-ohjeet helpottamaan tuotteen käyttöä.

ASIAKKAAT

Eduskunta
Pernod Ricard
Volvo Trucks
Social Wines
UM
Suomen Akatemia
Astra Wines
Arcus
Aikakausmedia